Europas beste fotballag

Det er mye bra fotball å finne i Europa. Topplag som Arsenal, Chelsea, AC Milan og Barcelona imponerer stadig den europeiske fotballen. For å ta fotballopplevelsen til et høyere nivå, kan du skaffe deg kampbilletter og dra på en sportsreise. Ovennevnte lag samarbeider med bant annet GO Sport Travel, slik at du får 100 % autoriserte sitteplasser, og en flott reise til å se ditt favorittlag.

Premier League

Go Sport Travel samarbeid i Premier League er Arsenal, Chelsea, Manchester United og Tottenham. Du får her anledningen til å oppleve Stamford Bridge, Emirates Stadium, Old Trafford og Tottenham Hotspur Stadium i person. Det er noe eget i å få oppleve drømmestadiumet i person, i stedet for på TV-skjermen. I tillegg kan du besøke Big Ben i London på samme tur. Det finnes så mange gode opplevelser byene byr på, utenom fotball!

Italian Serie A

AC Milan er et supert fotballag med flere talenter, noe som er en enda større grunn til å være der når de spiller. Italian Serie A består av så mange gode lag, at du neppe vil gå glipp av å se AC Milan spille. Milano har mye å by på utenom fotballen, så hvorfor ikke besøke en vingård i samme slengen? Det finnes nok av vingårder å sjekke ut.