Drømmen om Premier League

Som liten ønsket vi å spille blant de store gutta i Premier League. Som voksen har vi blitt mer realistiske, men drømmen er der fortsatt. Premier League er blant de aller største fotballarrangementene i verden, og i de dagene turneringen blir spilt er alle øyne rettet mot England.

Premier Leagues historie

Selv en av verdens største turneringer er nødt til å starte et sted. Toppturneringer for menn i England ble grunnlagt den 20. februar 1992, og har siden den gang startet i august og har blitt avsluttet i mai. Det er de 20 beste lagene i England som spiller om tittelen som Englands beste klubb, og med et så høyt nivå lover dette gode kamper i alle månedene. De totale klubbinntektene i løpet av sesongen er hele 41 milliarder norske kroner, og mye av disse pengene kommer fra fans som kjøper billetter og oppfyller drømmen om å se kampene med egne øyne.

En opplevelse for livet

Å oppleve en Premier League kamp vil være en opplevelse for livet. Dessverre er det ofte slik at Premier Leauge biletter er vanskelig å få tak i. Med en riktig selger eller reisefirma, kan man derimot gjøre hele opplevelsen mye lettere for seg selv. Med en pakke som sørger for både hotell, fly og billetter er man plutselig på stadion og ser på sine favorittlag spille om den største tittelen i England.

Arrangementer i Norge

Man trenger ikke å dra til England for å oppleve Premier League live. Mange barer sørger for at det er god stemning under alle kampene som spilles før det står igjen en enkelt mester. Det er også mulig å se kampene live på ulike arrangementer som for eksempel på kontraskjæret. I Norge finnes det mange fotballelskere, og det gjelder bare å finne dem for å få en fantastisk opplevelse.